Vant til at bære højhælede sko for de mennesker, altid drømt om at have et par behagelige sko kan øge den. Isabel Marant hæle bare for skønheden i kvinder, han kan lide at designe en sådan en sko. Denne måde, ikke længere behøver at bekymre sig om at være høje sneakers revet ned!

Nogle gange virker det bare et par sko kan gøre det overordnede mix er blevet forbedret, selvom du casual outfit, valg af sko, som en stjerne, som disse, eller at afsløre fashionista atmosfæren.

Men $ 4000 priser, har et par af stjerner er villige til at "gratis påtegning" sko, tror det er stadig værd at overveje. Tyk konsistens, synes at være i stand til at modregne en mere slanke ben.

Isabel Marant (Isabel Marant), Vice-line Etoile har en klassisk grundlæggende stil som den ledende. Sort og hvid foto af efteråret serien infiltrere en slags franske kvinders ligefremme personlighed, mens der ikke skjule den romance med naturen. Jo mere de mere enkle design kan vise "skill" det. Etoile 2014 Vinter Kvinders Lookbook modellering fotos i livet af de mennesker føler fra start til slut grundlæggende modeller klassiker. Men designet er stadig unik vision Isabel Marant (Isabel Marant) flere mennesker ser frem til hendes samarbejde med H & M s enkelt produkt.

Isabel Marant (Isabel Marant) en bred vifte af design stilarter, og hendes unikke baggrund rå verden har en stor sammenhæng, har hun en mor af tysk afstamning (designer Christa Fiedler), en fransk far og en fra Andes Antilles stedmor, at væksten i multi-etnisk baggrund, hvilket afspejles i Isabel Marant (Isabel Marant) kostume design, der gør Isabel Marant (Isabel Marant) mærke fashion blanding af fortiden og det moderne, vævet Afrika, indisk, Antilles tre kulturer unik stil.