French ny generation af designere Isabel Marant (Isabel Marant) boheme indre verden, tanken om hendes unikke, ivrige mode perspektiv.

Shop ubemærkethed fra 1994 til i dag i Paris, ved siden Victory Square hovedkvarter, og selv verdensomspændende 800 franchisebutikker, Isabel Marant årlig vækst i omsætningen på 30%, hvor den økonomiske krise uskadt, boss Manuel har været rolig og såning, med et rent hjerte til at behandle mode. 46-årige blandede skønhed Isabel Marant karakter ligesom de fleste af Skytten at mode er laissez-faire, ikke kan forveksles med erhvervslivet, god fusion af fortid og moderne design altid sammenflettet med de afrikanske, indiske, Antiller Tre Cultures unik stil. Hun var altid fra de almindelige mennesker, der får inspiration, ikke for at sælge tøj tøj til at dække sig selv, men for at gøre kunderne glade.

Når interviewet, sagde makeup Manuel: "Jeg har aldrig bevidst klæde sig selv, tøj 90% er hjemmedyrket, fordi de interne personale rabat Around, så jeg kan virkelig sætte pris på de behov og ønsker almindelige kvinder Positivt resultat,.. hvert skridt, at jeg har en fuld forståelse, intuition fortæller mig, hvilken slags design vil Watch kvindelige hjerte jeg ikke, ønsker ikke at gøre mode gudinde, at jeg var den postbudet kan være mere privat for mig. ranking søger ikke at gøre forretninger , bare forlade, hvis de mennesker i verden er fuld af Isabel Marant, også vil være træt. "fra hendes design til hendes guddom, denne low-key franske duft, alt besat folk.

Efter en Hawaii og cowboy-tema modeshow efter, Isabel Marant tilbagevenden til en meget simpel tøj verden. Low-key sort, marineblå og hvid papirmasse, elfenben, vil Isabel Marant fordoble dette efterår og vinter bliver mere afdæmpet og praktisk at bære. Ligesom en afslappet blik på gaden tidligt om morgenen, at en kvinde gående med en hund, elegant, rolig, fuld af underspillet vitalitet. Stadig et problem i detaljer ovenfor, Isabel Marant med nitter, en lille mængde af bling bling legende element til at skabe en følelse af perspektiv, en kvinde, designer syning er højdepunkter i hjertet. Fold tøj, division, omstrukturering, så denne sæsons Isabel Marant ser fuld af underspillet elegant fransk stil, visuelt sammenlignelige med dem, pompøse stor nok til at gøre, men det er fuld af subtile magt.